Gluteenivaba, vähendatud süsivesikute ja laktoosivaba küpsetamine – Maire Vesingi

Gluteenivaba, vähendatud süsivesikute ja laktoosivaba küpsetamine 24.04.2022 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Koolitusel saad palju teoreetilisi teadmisi eritoitumise kohta. Selle koolituse fookuseks on vähese süsivesikutesisaldusega ning pärmivaba küpsetis.
Koolitusel saad soovitusi, kuidas muuta tavaretsepte vastavalt toitumise erivajadustele gluteeni- ning piimavabaks.
Kuidas küpsetada, et ka gluteenivaba pirukas on mahlane ja õhuline? Milliseid paksendajaid kasutada selleks, et toit püsiks koos?

Hind: 95.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab 5 tundi.

Koolitusel valmistame:

  • kukleid ning lihapirukaid mandli- ja kookosjahuga (pärmi- ja gluteenivabad, vähese süsivesikutesisaldusega);
  • kreekereid, mis on valmistatud mandlijahust, seemnetest ning paksendatud psülliumiga;
  • mandli-porgandikoogi, mis on pärmi-, gluteeni- ja piimavaba ning on vähese süsivesikutesisaldusega.
Koolitaja: Maire Vesingi

Koka eriala õpetaja, toitumisterapeut, Diabeedikooli kogemusnõustaja. „Tervist toetavad toidud. Veresuhkrusõbralik kokkamine“ autor.

Maire Vesingi röstsai
Maire Vesingi kreekerid

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉