Gluteenivaba, vähendatud süsivesikute ja laktoosivaba küpsetamine 24.04.2022 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa
Koolitusel saad palju teoreetilisi teadmisi eritoitumise kohta. Selle koolituse fookuseks on vähese süsivesikutesisaldusega ning pärmivaba küpsetis.
Koolitusel saad soovitusi, kuidas muuta tavaretsepte vastavalt toitumise erivajadustele gluteeni- ning piimavabaks.
Kuidas küpsetada, et ka gluteenivaba pirukas on mahlane ja õhuline? Milliseid paksendajaid kasutada selleks, et toit püsiks koos?
Hind: 95.00€
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab 5 tundi.
Koolitusel valmistame:
- kukleid ning lihapirukaid mandli- ja kookosjahuga (pärmi- ja gluteenivabad, vähese süsivesikutesisaldusega);
- kreekereid, mis on valmistatud mandlijahust, seemnetest ning paksendatud psülliumiga;
- mandli-porgandikoogi, mis on pärmi-, gluteeni- ja piimavaba ning on vähese süsivesikutesisaldusega.