Grillvorstikesed – Kristi Luht

Grillvorstikesed 04.05.2024 Meisterpagari koolitusklassis kell 09:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Soovid valmistada täisväärtuslike mahlaseid ja maitsvaid toorvorste kvaliteetsest toorainest?  Tahad teada täpselt, millest see koosneb? Vorstikeste  koolitus on just sinu jaoks! Koolitus sobib nii restorani kokale kui ka igale inimesele, kes soovib pakkuda oma kodus eksklusiivseid maitseid oma pereliikmetele ja külalistele.

Hind: 119.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab 4-5 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:
Baasretseptid toorvorstide valmistamiseks, kanalihast toorvorstid, sealihast toorvorstid, veise- ja lambalihast vorstikesed. Maitseainete ja lisandite valik, vorstisegu valmistamine ja vorstide pritsimine kesta.

  • Erinevate vorstisegude valmistamine
  • Erinevate täidiste valik ja ettevalmistus
  • Vorstide pritsimine ja keerutamine

Koolitusel valmistame:

Itaaliapärane toorvorst mozzarella juustu ja päikesekuivatatud tomatidega:

  • liha ettevalmistamine maitsestamine
  • lisandite ettevalmistamine ja vorstisegu segamine
  • vorstide keerutamine

Hõrk toorvorst pirni ja sinihallitusjuustuga:

  • liha ettevalmistamine, maitsestamine
  • lisandite ettevalmistamine ja vorstisegu segamine
  • vorstide keerutamine
  • vorstide kuumtöötlemine

Lambaliha toorvorst punase veini ja rosmariiniga:

  • liha ettevalmistamine, maitsestamine
  • lisandite ettevalmistamine ja vorstisegu segamine
  • vorstide keerutamine
  • vorstide kuumtöötlemine

Kooresed kanalihavorstikesed väikese tšilliga:

  • liha ettevalmistamine, maitsestamine
  • lisandite ettevalmistamine ja vorstisegu segamine
  • vorstide keerutamine
  • vorstide kuumtöötlemine

Toorvorstikesed kreekapähklite ja valgehallitusjuustu täidisega:

  • liha ettevalmistamine, maitsestamine
  • lisandite ettevalmistamine ja vorstisegu segamine
  • vorstide keerutamine
  • vorstide kuumtöötlemine

Grillvorstikesed 04.05.2024 – Kristi Luht

119.00

Kategooria:
Kristi Luht
Koolitaja: Kristi Luht

Lihameister Kristi Luht on Tartu Rakendusliku Kolledži  lihatehnoloogia eriala õpetaja. Kristi on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli Lihatehnoloogia eriala ja saanud täiendõpet Taanis ja mujal Euroopas.  Kristil on 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse kvalifikatsioon. Kristi on oma ala meister!

Grillvorstid Kristi Luht
Grillvorstid Kristi Luht
Grillvorstid Kristi Luht
Grillvorstid Kristi Luht

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉