fbpx

Imelised jõuluvorstid – Kristi Luht

Imelised jõuluvorstid 07.12.2024 Meisterpagari koolitusklassis kell 09:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Soovid valmistada täisväärtuslikke, mahlaseid ja maitsvaid veri- ja tanguvorste kvaliteetsest toorainest? Tahad teada täpselt, millest need koosnevad? Imeliste jõuluvorstide koolitus on just sinu jaoks! Koolitus sobib nii restorani kokale kui ka igale inimesele, kes soovib pakkuda oma kodus eksklusiivseid maitseid pereliikmetele ja külalistele. Sa veendud, et jõuluvorstide valmistamine on imelihtne kui saad koolituselt mõned nipid kaasa.

Hind: 99.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Sa ei pea kaasa võtma mitte midagi! Kõik vajalikud materjalid, töövahendid ja põlled on meie poolt.
Koolitus kestab 4-5 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • baasretseptid verivorstide ja tanguvorstide  valmistamiseks;
  • traditsioonilised mahlased talu- tanguvorstid ilma vereta;
  • kodused verivorstid praetud peekoni ja sibulaga seasooles;
  • maiasmoka verivorstid lambasooles moosise nüansiga;
  • vürtsised verivorstikesed lambasooles;
  • gurmee verivorstid pähklitega

Maitseainete ja lisandite valik, vorstisegu valmistamine ja vorstide pritsimine kesta. Nipid vorstide keerutamiseks sidumiseks  ja küpsetamiseks.

  • Erinevate vorstisegude valmistamine
  • Erinevate täidiste valik ja ettevalmistus
  • Vorstide pritsimine ja keerutamine

Koolitusel valmistame:

Talu mahlased tanguvorstid ehk valged makid:

  • kruubi ja lihatoorme ettevalmistamine ja keetmine
  • maitseainete valik ja ettevalmistus
  • sea soolte ettevalmistamine keerutamiseks
  • vorstisegu segamine ja vorstide keerutamine ning küpsetamine

Eestlase lemmik verivorstid peekoni ja prae sibulaga:

  • kruubi ja liha toorme ettevalmistamine ja keetmine
  • maitseainete valik ja ettevalmistus
  • sea soolte ettevalmistamine keerutamiseks
  • vorstisegu segamine ja vorstide keerutamine ning küpsetamine

Lambasooles verivorstid magushapu glasuuriga

  • kruubi ja liha toorme ettevalmistamine ja keetmine
  • maitseainete valik ja ettevalmistus
  • sea soolte ettevalmistamine keerutamiseks
  • vorstisegu segamine ja vorstide keerutamine ning küpsetamine

Vürtsikad verivorstikesed tšilliga

  • kruubi ja liha toorme ettevalmistamine ja keetmine
  • maitseainete valik ja ettevalmistus
  • sea soolte ettevalmistamine keerutamiseks
  • vorstisegu segamine ja vorstide keerutamine ning küpsetamine

Krõmpsuvad verivorstikesed pähklitega

  • kruubi ja liha toorme ettevalmistamine ja keetmine
  • maitseainete valik ja ettevalmistus
  • sea soolte ettevalmistamine keerutamiseks
  • vorstisegu segamine ja vorstide keerutamine ning küpsetamine

Imelised jõuluvorstid – Kristi Luht 07.12.2024

99.00

Kategooria:
Kristi Luht
Koolitaja: Kristi Luht

Lihameister Kristi Luht on Tartu Rakendusliku Kolledži  lihatehnoloogia eriala õpetaja. Kristi on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli Lihatehnoloogia eriala ja saanud täiendõpet Taanis ja mujal Euroopas.  Kristil on 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse kvalifikatsioon. Kristi on oma ala meister!

Verivorstid - Kristi Luht
Verivorstid - Kristi Luht
Verivorstid - Kristi Luht

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉