Kondiitrikunsti alused 16.03-17.03.2024 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00 ja 09:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa
Tegemist on põhjaliku baaskoolitusega olulisematest kondiitrielementidest, et osalejad oskaksid edaspidi luua kodus imelisi hõrgutisi, tundes hästi oma toorainet ja korrektseid töövõtteid. Kahepäevaline koolitus hõlmab nii põhjalikku teoorialoengut kui ka praktikat. Kõik saavad dessertide valmistamisprotsessis kaasa lüüa – üheskoos rullitakse lehttainast, valmistatakse keedutainast, ehitatakse ilusat minidesserti, dekoreeritakse neid isetehtud šokolaadikaunistustega ja lõpuks valmistatakse veel nii sefiiri kui ka vahukomme.
Õppijatelt eelnevat haridust ega kogemust ei ole nõutud, koolitus sobib hästi algajale.
Hind: 209.00€
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök (esimesel päeval), kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus esimesel päeval 8 tundi, teisel päeval 5-6 tundi.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
- õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
- peamised vead ja nende vältimine;
- dekoratsioonid;
- valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.
Koolitusel valmistame:
- Liivataigen
- Keedutaigen
- Biskviidid (sh genoise, joconde, brownie, red velvet)
- Ganache
- Kreemid ja vahud
- Marjakihid
- Krõbekihid
- Glasuurid
- Lehttainas
- Brioche
- Täidised
- Šokolaadidekoor
- Sefiir, vahukommid, marmelaad