fbpx

Kondiitrikunsti alused – Olga Kaju

Kondiitrikunsti alused 08.03-09.03.2024 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00 ja 09:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Tegemist on põhjaliku baaskoolitusega olulisematest kondiitrielementidest, et osalejad oskaksid edaspidi luua kodus imelisi hõrgutisi, tundes hästi oma toorainet ja korrektseid töövõtteid. Kahepäevaline koolitus hõlmab nii põhjalikku teoorialoengut kui ka praktikat. Kõik saavad dessertide valmistamisprotsessis kaasa lüüa – üheskoos rullitakse lehttainast, valmistatakse keedutainast, ehitatakse ilusat minidesserti, dekoreeritakse neid isetehtud šokolaadikaunistustega ja lõpuks valmistatakse veel nii sefiiri kui ka vahukomme.
Õppijatelt eelnevat haridust ega kogemust ei ole nõutud, koolitus sobib hästi algajale.

Hind: 209.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök (esimesel päeval), kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus esimesel päeval 8 tundi, teisel päeval 5-6 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • peamised vead ja nende vältimine;
  • dekoratsioonid;
  • valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.

Koolitusel valmistame:

  • Liivataigen
  • Keedutaigen
  • Biskviidid (sh genoise, joconde, brownie, red velvet)
  • Ganache
  • Kreemid ja vahud
  • Marjakihid
  • Krõbekihid
  • Glasuurid
  • Lehttainas
  • Brioche
  • Täidised
  • Šokolaadidekoor
  • Sefiir, vahukommid, marmelaad

Kondiitrikunsti alused 08.03-09.03.2025

209.00

Kategooria:
Koolitaja: Olga Kaju

Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema väljundi blogi Kaju Köök näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end kondiitrialaselt lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin. Esimese koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi viinud lisaks Eestile ka Soomes. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5. Aastal 2021 andis Olga välja raamatu „Kondiitrikunst sinu köögis“, milles õpetab valmistama maitsvaid ja põnevaid kondiitritooteid.

Kondiitrikunsti alused - Olga Kaju
Kondiitrikunsti alused - Olga Kaju
Kondiitrikunsti alused - Olga Kaju
Kondiitrikunsti alused - Olga Kaju
Kondiitrikunsti alused - Olga Kaju

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉