Mida teha terve kanaga? 16.11.2024 Meisterpagari koolitusklassis kell 15:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa
Linnuliha on inimeste toidulaual enamlevinud lihaliik kohe peale sealiha. Terve broiler on märksa mahlasem ja suuremate võimalustega kui väikesed poes müüdavad broileri osad. Kui ka Sina sooviksid teada saada, kuidas lõigata tervet broilerit algusest lõpuni ning kuidas sellest broilerist valmistada erinevaid huvitavaid kanatooteid , siis on see koolitus just Sulle.
Koolitusel õpime tervet kana isesesisvalt lõikama, valmistama täidetud kanarulli, valmistama teryaki krõbedaid kanatiibu, valmistama parmesani krõbekana tšillimajoneesiga, valmistama lihtsat ja kiiret hiinapärast meekana. Saadud kanakontidest valmistame kontsentreeritud broileri puljongi, mida saab kasutada sadade toitude valmistamisel.
Uued oskused, retseptid ja tooted koju kaasa! Iga osaleja saab lõigata terve broileri algusest lõpuni ning valmistada ka kõiki kanatooteid.
Hind: 89.00€
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab u. 4 tundi.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Hiinapärane meekana
- Parmesani krõbekana ribad tšillimajoneesiga
- Täidetud kanarull
- Teriyaki krõbedad kanatiivad
- Broileri puljongi valmistamine