Modernsed desserdid 17.12-18.12.2022 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00 ja 09:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa
Kahepäevalise koolituse peamine rõhk on põnevatel minidessertidel ja kihilistel lõikekookidel. Lisaks sisaldab see ka maailmakuulsaid klassikalisi desserte ja tööd tainaga – valmivad nii erinevad brioche’d kui ka lehttainas.
Esimesel päeval valmivad erinevad elemendid, mis teisel päeval saavad kokku ja viimistletakse imelisteks dessertideks. Esimesel päeval harjutatakse ka šokolaadidekoori tegemist.
Õppijatelt eelnevat haridust ega kogemust ei ole nõutud, ent koolitus sobib hästi kondiitrikunsti huvilistele, kellel on juba oskusi ja baasteadmisi erinevate kondiitrielementide osas.
Hind: 200.00€
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus esimesel päeval 8 tundi, teisel päeval 5-6 tundi.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
- õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
- peamised vead ja nende vältimine;
- dekoratsioonid;
- valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.
Koolitusel valmistame:
- Metsmaasikas ja vaarikas – vanilli ganache, mandlibiskviit, metsmaasika coulis, vaarikakreem;
- Yuzu – tumeda šokolaadi ganache, metspähkli liivataigen, oliiviõli-biskviit, yuzu geel;
- Veriapelsini tort – piimašokolaadi mousse, jahuvaba biskviit, veriapelsini cremeux, veriapelsini tarretis, crumble;
- Troopika – rekonstrueeritud liivatainas, troopiline mousse, karamelli cremeux, kookosbiskviit, troopiline tarretis;
- Schwarzwald – šokolaadi liivataigen, šokolaadi namelaka, Sacheri biskviit, kirsi confit, vahustatud vanilli ganache;
- Jõulud – mandariinitarretis, jõhvika cremeux, piparkook, glögi mousse.
- Pistaatsia koogike – pistaatsia liivatainas, pistaatsiabiskviit, maasikaželee, maasika kreem, pistaatsia mousse;
- Baileys tort;
- Kohvirull;
- Religieuse;
- Brioche;
- Cannele.