Modernsed desserdid – Olga Kaju

Modernsed desserdid 17.12-18.12.2022 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00 ja 09:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Kahepäevalise koolituse peamine rõhk on põnevatel minidessertidel ja kihilistel lõikekookidel. Lisaks sisaldab see ka maailmakuulsaid klassikalisi desserte ja tööd tainaga – valmivad nii erinevad brioche’d kui ka lehttainas.
Esimesel päeval valmivad erinevad elemendid, mis teisel päeval saavad kokku ja viimistletakse imelisteks dessertideks. Esimesel päeval harjutatakse ka šokolaadidekoori tegemist.
Õppijatelt eelnevat haridust ega kogemust ei ole nõutud, ent koolitus sobib hästi kondiitrikunsti huvilistele, kellel on juba oskusi ja baasteadmisi erinevate kondiitrielementide osas.

Hind: 200.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus esimesel päeval 8 tundi, teisel päeval 5-6 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • peamised vead ja nende vältimine;
  • dekoratsioonid;
  • valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.

Koolitusel valmistame:

  • Metsmaasikas ja vaarikas – vanilli ganache, mandlibiskviit, metsmaasika coulis, vaarikakreem;
  • Yuzu – tumeda šokolaadi ganache, metspähkli liivataigen, oliiviõli-biskviit, yuzu geel;
  • Veriapelsini tort – piimašokolaadi mousse, jahuvaba biskviit, veriapelsini cremeux, veriapelsini tarretis, crumble;
  • Troopika – rekonstrueeritud liivatainas, troopiline mousse, karamelli cremeux, kookosbiskviit, troopiline tarretis;
  • Schwarzwald – šokolaadi liivataigen, šokolaadi namelaka, Sacheri biskviit, kirsi confit, vahustatud vanilli ganache;
  • Jõulud – mandariinitarretis, jõhvika cremeux, piparkook, glögi mousse.
  • Pistaatsia koogike – pistaatsia liivatainas, pistaatsiabiskviit, maasikaželee, maasika kreem, pistaatsia mousse;
  • Baileys tort;
  • Kohvirull;
  • Religieuse;
  • Brioche;
  • Cannele.

Modernsed desserdid 17.12-18.12.2022

200.00

Kategooria:
Koolitaja: Olga Kaju

Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema väljundi blogi Kaju Köök näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end kondiitrialaselt lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin. Esimese koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi viinud lisaks Eestile ka Soomes. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5. Aastal 2021 andis Olga välja raamatu „Kondiitrikunst sinu köögis“, milles õpetab valmistama maitsvaid ja põnevaid kondiitritooteid.

Modernsed desserdid - Olga Kaju
Modernsed desserdid - Olga Kaju
Modernsed desserdid - Olga Kaju
Modernsed desserdid - Olga Kaju

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉