Modernsed desserdid – Olga Kaju

Modernsed desserdid 15.02.2025 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Tõeline maiuspala desserdikunsti austajale! Modernsete dessertide koolituse peamine rõhk on põnevatel minidessertidel ja kihilistel lõikekookidel. Oleme siia koolitusele kokku kogunud klientide lemmikretseptid! Koolituspäev on täis põnevaid retsepte, uusi maitseid ja vajalikke töövõtteid. Koolitusel teeme päeva alustuseks valmis kõik desserdid ja tõstame sügavkülma ootele. Seni valmistame koos mõned šokolaadidekoorid. Päeva lõpus aga viimistleme ja kaunistame kõik tehtud desserdid.

Hind: 150.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus 8-9 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • dessertide valmistamine ja säilitamine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • peamised vead ja nende vältimine;
  • dekoratsioonid

Koolitusel valmistame:

  • Metsmaasikas ja vaarikas – vanilli ganache, mandlibiskviit, metsmaasika coulis, vaarikakreem;
  • Yuzu – tumeda šokolaadi ganache, metspähkli liivataigen, oliiviõli-biskviit, yuzu geel;
  • Veriapelsini tort – piimašokolaadi mousse, jahuvaba biskviit, veriapelsini cremeux, veriapelsini tarretis, crumble;
  • Baileys tort;
  • St Honore tart;
  • Religieuse;
  • Mustasõstra rullbiskviit;
  • Tartlett “Metsmari” – crumble, marjadžemm, mascarpone-vanilli kreem, namelaka ja marjaglasuur;
  • Makadaamia ja soolakaramelli tort – brownie põhi, soolakaramell, šokolaadi mousse, karamelliglasuur;
  • Granadilli ja šokolaadi koogikesed – mandlikrõbedik, šokolaadibiskviit, šokolaadi kreem, granadilli vaht ja glasuur.

Lõbusaid pilte meie koolitustest saad leida meie Facebooki lehelt! 🙂

Modernsed desserdid 15.02.2025

150.00

Kategooria:
Koolitaja Olga Kaju
Koolitaja: Olga Kaju

Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema väljundi blogi Kaju Köök näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end kondiitrialaselt lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin. Esimese koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi viinud lisaks Eestile ka Soomes. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5. Aastal 2021 andis Olga välja raamatu „Kondiitrikunst sinu köögis“, milles õpetab valmistama maitsvaid ja põnevaid kondiitritooteid.

Vaata teisigi koolitusi meie koolituste lehel.

Modernsed desserdid - Olga Kaju
Modernsed desserdid - Olga Kaju. Koolitus - Meisterpagar.ee
Modernsed desserdid - Olga Kaju. Koolitus - Meisterpagar.ee
Modernsed desserdid - Olga Kaju. Koolitus - Meisterpagar.ee

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉