Modernsed desserdid 15.02.2025 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa
Tõeline maiuspala desserdikunsti austajale! Modernsete dessertide koolituse peamine rõhk on põnevatel minidessertidel ja kihilistel lõikekookidel. Oleme siia koolitusele kokku kogunud klientide lemmikretseptid! Koolituspäev on täis põnevaid retsepte, uusi maitseid ja vajalikke töövõtteid. Koolitusel teeme päeva alustuseks valmis kõik desserdid ja tõstame sügavkülma ootele. Seni valmistame koos mõned šokolaadidekoorid. Päeva lõpus aga viimistleme ja kaunistame kõik tehtud desserdid.
Hind: 150.00€
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus 8-9 tundi.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- dessertide valmistamine ja säilitamine;
- õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
- peamised vead ja nende vältimine;
- dekoratsioonid
Koolitusel valmistame:
- Metsmaasikas ja vaarikas – vanilli ganache, mandlibiskviit, metsmaasika coulis, vaarikakreem;
- Yuzu – tumeda šokolaadi ganache, metspähkli liivataigen, oliiviõli-biskviit, yuzu geel;
- Veriapelsini tort – piimašokolaadi mousse, jahuvaba biskviit, veriapelsini cremeux, veriapelsini tarretis, crumble;
- Baileys tort;
- St Honore tart;
- Religieuse;
- Mustasõstra rullbiskviit;
- Tartlett “Metsmari” – crumble, marjadžemm, mascarpone-vanilli kreem, namelaka ja marjaglasuur;
- Makadaamia ja soolakaramelli tort – brownie põhi, soolakaramell, šokolaadi mousse, karamelliglasuur;
- Granadilli ja šokolaadi koogikesed – mandlikrõbedik, šokolaadibiskviit, šokolaadi kreem, granadilli vaht ja glasuur.
Lõbusaid pilte meie koolitustest saad leida meie Facebooki lehelt! 🙂