Modernsed desserdid – parimad palad – Olga Kaju

Modernsed desserdid – parimad palad 21.05.2023 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Juba 7 aastat oleme korraldanud modernsete dessertide koolitust, kus saab harjutada põnevate, mitmekihiliste ja glasuuritud dessertide valmistamist. Need desserdid ei jäta kedagi külmaks! Olgu need tehtud perele söömiseks või kohviku kliendile.
Seekord oleme kokku kogunud eelmiste desserdikoolituste rahva lemmikretseptid, mis said varasemalt enim kiita nii koolitustel osalejatelt kui ka degusteerijatelt.
Ühe pika koolituspäeva jooksul valmistame nii glasuure, krõbekihte, liivatainast, biskviite, kreeme, vahtusid, šokolaadikreeme ja palju muudki!

Hind: 150.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus 8-9 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • peamised vead ja nende vältimine;
  • dekoratsioonid;
  • valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.

Koolitusel valmistame:

  • st Honore tartlet
  • mustasõstra rullbiskviit
  • makroonikook
  • mini-juustukoogid
  • modernne meekook
  • tartlet “Metsmari”
  • metspähkli-apelsini koogikesed
  • granadilli-šokolaadi koogikesed
  • maasika ja šampuse koogikesed
  • pistaatsia-maasika minikoogike

Modernsed desserdid – parimad palad 21.05.2023

150.00

Kategooria:
Koolitaja: Olga Kaju

Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema väljundi blogi Kaju Köök näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end kondiitrialaselt lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin. Esimese koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi viinud lisaks Eestile ka Soomes. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5. Aastal 2021 andis Olga välja raamatu „Kondiitrikunst sinu köögis“, milles õpetab valmistama maitsvaid ja põnevaid kondiitritooteid.

Modernsed desserdid - parimad palad - Olga Kaju
Modernsed desserdid - parimad palad - Olga Kaju
Modernsed desserdid - parimad palad - Olga Kaju
Modernsed desserdid - parimad palad - Olga Kaju

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉