Nostalgiline kohvilaud – Kristiina Rand

UUS! Nostalgiline kohvilaud: tordid-koogid 19.04.2025 Meisterpagari koolitusklassis kell 11:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Ilmselt meenuvad nende küpsetistega igale magusasõbrale lapsepõlvemaitsed. Nostalgilisi torte-kooke veidi kaasajastades ja ka suhkrukoguseid vähendades, on tegemist suurepärast maitseelamust ja silmailu pakkuvate toodetega, mis kaunistavad iga talvist kohvilauda ja rõõmustavad maitsemeeli!

Hind: 110.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab 5-6 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Küpsetiste valmistamiseks sobivad toorained;
  • Kreemide, täidiste, tainaste ja kaunistuselementide valmistamise tehnoloogiad
  • Küpsetiste valmistamiseks ja viimistlemiseks sobivad töövahendid ja -töövõtted,
  • Küpsetiste valmistamisel tekkivad võimalikud vead ja nende vältimine
  • Tortide kaunistamiseks sobivate detailide valmistamine ja selleks sobivad toorained
  • Toodete serveerimine,pakendamine ja säilitamine

Koolitusel valmistame:

Tort Trühvel
Tort Kohupiima-marja
Pähkli-halvaatort
Moorapea
Mokakänd

  • Biskviidi valmistamise tehnoloogia
  • Bušee valmistamise tehnoloogia
  • Võibiskviidi valmistamise tehnoloogia
  • Sarlottkreem, valmistamise tehnoloogia
  • Klassikaline võikreem kondenspiimaga, valmistamise tehnoloogia
  • Trühvlipuru valmistamise tehnoloogia
  • kohupiima-toorjuustukreemi valmistamise tehnoloogia
  • marjatordile zeleekatte valmistamise tehnoloogia
  • pumati valmistamise tehnoloogia
  • Immutussiirup
  • Kaunistusdetailide valmistamine

Lõbusaid pilte meie koolitustest saad leida meie Facebooki lehelt! 🙂

Nostalgiline kohvilaud 19.04.2025

110.00

Kategooria:
Kristiina Rand
Koolitaja: Kristiina Rand

Huvi toidukunsti ja eriti küpsetamise vastu sai alguse lapsepõlvest – minu ema valmistas väga hästi süüa ja kodu
Saaremaal oli alati häid maitseid täis. Täiskasvanuna sai toidutegemisest minu vaba aja harrastus ja ühel hetkel
kasvas hobist minu igapäevatöö. Olen õppinud pagari ja kondiitri eriala Tallinna Teeninduskoolis ja Kuressaare
Ametikoolis, täiendanud end erinevatel kursustel ja tööpraktikatel Eestis ja välismaal. Küpsetan ja koolitan oma
ettevõttes kaubamärgi Mark Bakery alt, alates 2019 aastast olen pagarite ja kondiitrite kutseõpetaja
Kuressaare Ametikoolis ja Haapsalu Kutsehariduskeskuses.
Mulle meeldivad klassikalised küpsetised tänapäevases vormis – lihtsad ja puhtad maitsed ja välimus. Otsin ja
katsetan parimaid tooraineid, maitseid millest ise vaimustun ning jagan saadud tulemusi oma klientide ja
õpilastega.

Vaata teisigi koolitusi meie koolituste lehel.

Nostalgiline kohvilaud - Tordid. Kristiina Rand. Koolitus - Meisterpagar.ee
Nostalgiline kohvilaud - Tordid. Kristiina Rand. Koolitus - Meisterpagar.ee
Nostalgiline kohvilaud - Tordid. Kristiina Rand. Koolitus - Meisterpagar.ee

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉