Toit õhust ja armastusest 10.06.2023 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa
Kas armastad küpsetada? Oled mõelnud kuidas teha seda tervislikumalt ja kehakaalu mõjutamata? Tule tee kasulik samm parema tervise suunas ning saa osa praktilisest koolituspäevast, kus räägime kuidas küpsetada patuvabalt, ehk nisujahu ja suhkruvabalt (sh jättes välja toidust gluteeni ja suhkru aga ka kaseiini ja laktoosi).
Koolitusel räägime toitumisest tervislike ja alternatiivsete toiduainete võtmes. Nimelt miks ja kuidas valida enda toidulauale alternatiive nisujahule ja suhkrule kuid seejuures loobumata magusast ja küpsetistest. Küpsetame koos nii soolast kui magusat, mida ka kohapeal koos ära saame süüa ja kaasa võtta.
Iga osaleja saab endaga kaasa patuvaba retseptikogumiku.
Eelnevate koolituste ning Birgiti varasema koolituste kogemuste põhjal julgeme väita, et antud töötuba on mõnusalt kaasahaarav kust osalejad lahkuvad uute teadmiste ja hea tundega! See on nn hands-on koolitus kus osalejad toimetavad palju ise nii teooria kui ka praktika omandamisel.
Hind: 179.00€
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab u. 8 tundi.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toitumine toidutalumatustega ja toiduallergiate puhul kui probleeme tekitab gluteen, laktoos, kaseiin ja/või suhkur
- Mis on gluteen? Kus seda leidub ja kus mitte?
- Mis on laktoos ja kaseiin? Mis vahe neil on?
- Kas suhkur on vajalik küpsetamisel? Kuidas see reageerib meie kehas?
- Mida jälgida küpsetamisel ja kuidas ning millega probleemseid toiduaineid asendada?
Koolitusel valmistame:
- BiPa moodi Sacher šokolaadi torti
- Toorjuustukooki
- Lõhe quiche jahuvabal põhjal
- Prantsuse Oliivi-lihasaia