fbpx

Toit õhust ja armastusest – Birgit Paasma

Toit õhust ja armastusest 10.06.2023 Meisterpagari koolitusklassis kell 10:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Kas armastad küpsetada? Oled mõelnud kuidas teha seda tervislikumalt ja kehakaalu mõjutamata? Tule tee kasulik samm parema tervise suunas ning saa osa praktilisest koolituspäevast, kus räägime kuidas küpsetada patuvabalt, ehk nisujahu ja suhkruvabalt (sh jättes välja toidust gluteeni ja suhkru aga ka kaseiini ja laktoosi).
Koolitusel räägime toitumisest tervislike ja alternatiivsete toiduainete võtmes. Nimelt miks ja kuidas valida enda toidulauale alternatiive nisujahule ja suhkrule kuid seejuures loobumata magusast ja küpsetistest. Küpsetame koos nii soolast kui magusat, mida ka kohapeal koos ära saame süüa ja kaasa võtta.
Iga osaleja saab endaga kaasa patuvaba retseptikogumiku.
Eelnevate koolituste ning Birgiti varasema koolituste kogemuste põhjal julgeme väita, et antud töötuba on mõnusalt kaasahaarav kust osalejad lahkuvad uute teadmiste ja hea tundega! See on nn hands-on koolitus kus osalejad toimetavad palju ise nii teooria kui ka praktika omandamisel.

Hind: 179.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab u. 8 tundi.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Toitumine toidutalumatustega ja toiduallergiate puhul kui probleeme tekitab gluteen, laktoos, kaseiin ja/või suhkur
  • Mis on gluteen? Kus seda leidub ja kus mitte?
  • Mis on laktoos ja kaseiin? Mis vahe neil on?
  • Kas suhkur on vajalik küpsetamisel? Kuidas see reageerib meie kehas?
  • Mida jälgida küpsetamisel ja kuidas ning millega probleemseid toiduaineid asendada?

Koolitusel valmistame:

  • BiPa moodi Sacher šokolaadi torti
  • Toorjuustukooki
  • Lõhe quiche jahuvabal põhjal
  • Prantsuse Oliivi-lihasaia
Birgit Paasma
Koolitaja: Birgit Paasma

Birgit oli varasemalt täitsa tavaline toituja, kes sõi seda mida hing ihkas ja küpsetada on ta armastanud terve elu. Peale teise lapse sündi pidi ta aga muutma kogu oma menüüd selliselt, et hakkas omal käel õppima kuidas toituda gluteeni-, laktoosi/kaseiini- ja suhkruvabalt. Oma kogutud teadmisi jagab ta hea meelega kõigile, kes sellest huvituvad. Sellisel toitumisel on palju positiivseid külgi, sh tervise ja ka kaalunumbri paranemine 🙂

Toit õhust ja armastusest - Birgit Paasma
Toit õhust ja armastusest - Birgit Paasma
Toit õhust ja armastusest - Birgit Paasma

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉