Šokolaad algajale 12.11.2023 Meisterpagari koolitusklassis kell 14:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa
Kondiitrimaailma üks armastatumaid tooraineid on šokolaad. Ent ometi valmistab see paljudele alguses alusetut hirmu ja segadust. Miks šokolaad ei hangu? Miks läks šokolaad tükki? Miks on šokolaadil hallid triiubd? Mida selle šokolaadiga üldse teha, et see näpu vahel kohe ei sulaks? Kuidas saada head šokolaadikreemi? See on vaid väike osa küsmustest, mis saavad koolituse jooksul vastatud ja põhjalikult lahti seletatud. Teooria ja harjutamise taustal valmivad ka mõned tooted – ganache ja trühvlid, šokolaaditahvlid ja krõbedad šokolaadiampsud.
Vaata koolituse õppekava siit.
Hind: 79.00€
Kursus on mõeldud kõigile, kes soovivad selgeks saada tempereerimise, korrektse ganache ja lihtsama šokolaadidekoori valmistamise, ning töötada edaspidi šokolaadiga juba palju enesekindlamalt, vältides vigu ja teades, kuidas taltsutada seda võrratut toorainet.
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab 5 tundi.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Šokolaadi liigid, info pakendil, säilitamine;
- õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
- peamised vead ja nende vältimine;
- dekoratsioonid;
- töötamine vormidega.
Koolitusel valmistame:
- Ganache ja trühvlite valmistamine
- Šokolaadi tempereerimine erinevatel meetoditel
- Lihtsam šokolaadidekoor
- Šokolaaditahvel šokolaadivormi abil