Lisandid taina sisse. Praktiline tehnoloogiline juhend, kuidas säilitada taina õige niiskus ning kuna lisandeid lisada.
Kasulikku
Retseptid
Rahvaste küpsetised
Vanaema kartulipannkoogid
Vanaema kartulipannkoogid – krõbedad, maitsvad ja tõeliselt nostalgilised! See on…
Saiad
Shokupan – Jaapani pehme piimasai | Retsept ja valmistamine
Vormis küpsetatud kleepuvast riisijahust keeduga piimaga ja vahukoorega jaapani piimasai.
Magustoidud
Panna Cotta vaarikatega
Panna Cotta vaarikatega. Retsept viiele portsjonile. Võrratu, kerge magustoit. Panna…
Jõulud
Jäi piparkoogitainast üle? Siin on sulle üks vahva retsept!
Mõnus magus rull, mida teha üle jäänud piparkoogitainast.
Verivorstipirukas
Verivorstipirukas 1 ümmargune vorm diameetriga 28 cm Jagan teiega, kallid…