Suvused peolauad – Olga Kaju

Suvised peolauad 04.04.2026 Meisterpagari koolitusklassis kell 09:00, Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa

Koolitusel keskendume kahe ilusa peolaua loomisele selleistest toodetest, mida saab näpu vahelt süüa. Eks ikka selleks, et ei peaks liialt nõusid pärast pidu pesema.
Soolased suupisted on alati populaarsed olnud, ent praeguseks on lisaks näha, et paljud eelistavad tordi asemel peolauale mitut erinevat väikest maiust. Nii leiavad kõik endale midagi meelepärast ja jääb ära ka suure tordi lõikamise vaev.
Selle koolituspäeva peamine eesmärk on anda ideesid ja baasretsepte elementidest, mida on mugav ja hea teha peolauale. Samuti nippe, kuidas ja mida saab eelnevalt ette valmistada, et ei peaks viimasel hetkel rohkelt aega köögis veetma.
Suviste peolaudade koolitusel valmistame õppijatega kaks erinevat lauda – esialgu soolase suupistalaua, mille degusteerime ühiselt lõunaks. Seejärel valmistame uhke piduliku magusalaua.

Hind: 150.00€

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolituse kestus u. 8-9 tundi.

Koolitusel valmistame:

  • Feta suupiste
  • Filotainast korvikesed: taipärane ja porru täidisega
  • Vürtsikad kalakotletid
  • Juustupallid koduse yuzu-majoneesikastmega
  • Trühvli arancini
  • Bruschetta sidruni-ricotta ja prosciuttoga
  • Juustu-karri korvike kanasalatiga
  • Krõbe lavašikorvike peedi-heeringamarja vahuga
  • Guacamole ja teriyaki lõhega profitrool
  • Röstbiifi korvikesed ahjuküüslaugu kastmega
  • Hummuse trio ja seesamikrõpsud
  • Väikesed pistaatsiaeclere’id maasikatega
  • Mini rullbiskviit vaarikatega
  • Sidruni-mooni juustukoogikesed
  • Jõhvikasefiirid
  • Pekanipähkli profitroolid
  • Mango-laimi minipavlovad
  • Sidruni Madeleine’e keeksikesed
  • Maasikadessert topsis
  • Karamelli-mustasõstra pulgakoogid
  • Oreo pulgakoogid

Lõbusaid pilte meie koolitustest saad leida meie Facebooki lehelt🙂

Suvised peolauad 04.04.2026

150.00

3 makset 50€ kuus, ilma lisatasudeta. Modena

Kategooria:
Koolitaja Olga Kaju
Koolitaja: Olga Kaju

Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema väljundi blogi Kaju Köök näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end kondiitrialaselt lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin. Esimese koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi viinud lisaks Eestile ka Soomes. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5. Aastal 2021 andis Olga välja raamatu „Kondiitrikunst sinu köögis“, milles õpetab valmistama maitsvaid ja põnevaid kondiitritooteid.

Vaata teisigi koolitusi meie koolituste lehel.

Pidulik magusalaud - Olga Kaju
Koolitus Suvune peolaud - Olga Kaju. Meisterpagar.ee
Pidulik magusalaud - Olga Kaju
Koolitus Suvune peolaud - Olga Kaju. Meisterpagar.ee

Kuidas meie juurde saab?

Kõige lihtsam viis on tulla auto või taksoga. Kasutades telefonis äppi Waze või Google maps navigeerimiseks võib vajutada eelnevaid linke või otsida äppides “Meisterpagari koolitusklass”. Sama otsingut võib kasutada mugavalt Bolt äpis, aadress ei pea peas olema 🙂
Rehe Hotelli juurde saab veel ka bussiga. Bussipeatust saab vaadata ning reisi planeerida siin: Peatus.ee

Kui jõuate kohale, siis auto palume parkida maja ees asuvasse parklasse. Koolitusklass asub maja parempoolses otsas, teisel korrusel. Sinna pääseb õues asuva trepi abil. Loomulikult saab helistada kui ei leia 😉