Rene Suburg

Rene Suburg

Rene on minu abikaasa ja on mulle abiks toodete pildistamisel. Kõik pildid, mida siin kodulehel näete, on tema pildistatud.

“Kuna minu armastus fotograafia vastu algas, ei mäletagi täpselt. Ilusad fotod ja maalid on mulle alati meeldinud ja niisama sikerdatud sai nooruses pidevalt.

Aga kui hästi järele mõelda, siis ilmselt sai tee fotograafia juurde alguse esimesest fotoaparaadist Nikon J1. Siis kasutasin ma seda küll enamjaolt video jaoks ja eriti just reisidel. Loomulikult klõpsisin ka pilte, kuid video oli esmatähtis. Umbes kaks aastat tagasi otsustasin, et on vaja paremate võimalustega kaamerat. Tegin kõvasti uurimustööd ja lõpuks otsustasin soetada Sony a6000 hübriidkaamera ja see on minu aparaadiks tänase päevani.

Pildistada meeldib väga loodust, just suuri vaateid ja kui seda vaadet saadab veel päikeseloojang, on kindel, et kaamera välja võtan. Lummatud olen ka pilvedest, just suvistest, lopsakatest. Samuti meeldib pildistada inimesi. Just mingisuguse ürituse raames, kus ma saan pildistada nii, et mind ei nähta. Siis on emotsioonid eriti ehtsad ja pildid elusad. Tööga seoses olen teinud palju ka toodete fotosid.
Õpin pidevalt juurde tehnikat nii kaameras sees, kompositsiooni mõttes, kui ka järeltöötluses.

Eesmärk on saada iga päevaga järjest paremaks. Päris paika pole veel loksunud, mis võiks olla minu põhisuund, sest kõike oskavaid fotograafe ilmselt pole. Kui on, siis ei usu, et palju. :)”